***       Водещите вечерни новини       на 8 март 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 8 март 
Коментари Харесай

Водещите новини! Все още не е ясно кой е атакувал „Северен поток“. И чехите с предупреждение срещу TikTok. Самолет падна на „Лесново“, пилотът загина


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 8 март   

 

Все още не е ясно кой е виновен за миналогодишната офанзива против газопроводите " Северен поток ", защото не са завършили следствията на национално ниво, съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, представен от Ройтерс. 

„ Това, което знаем, е че е имало нахлуване против газопроводите " Северен поток ", само че не можем да определим кой стои зад него ", сподели Столтенберг преди днешната среща на министрите на защитата от Европейски Съюз в Стокхолм.

***

Чешката работа, наблюдаваща киберсигурността, предизвести през днешния ден за потреблението на ТикТок, присъединявайки се към увеличаващия се брой западни служби, които считат, че приложението за притежаваната от Китай обществена мрежа, съставлява риск за сигурността, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

***

На въпрос дали върви търговия с гласове, някои от локалните поданици на махалата дадоха отговор, че никой не ги е потърсил, с цел да им предлага. Те са на мнение, че цената на купения глас следва на тези парламентарни избори да е по-висока поради инфлацията и да клони към 100 лева, а не досегашните сред 20 и 60 лева

„ В магазина всичко е скъпо, би трябвало да дават повече ", безапелационни са те. 

***

***

***

Машината се е разрушила малко след излитането.

***

Пилотът Георги Влайков е починалият край Лесново. 33-годишният инструктор е с дълготраен стаж и огромен опит.

***

„ Той е умел водач, има нужните лицензи. Абсолютно законосъобразно е упражнявал активността си. За тези акробатични полети той е упражнявал от няколко месеца и е опитвал избрани фигури. Това е бил подготвителен полет, който е приключил с случай. Практикува от 2011 година “, посочи зам.-министърът на превоза.

***

***

11-годишно дете е умряло от ненадейно прекъсване на сърцето. Това заяви шефът на регионалната дирекция на полицията във Враца старши комисар Цветко Нинов.

Докато играело с други ученици в двора на Центъра, детето ненадейно се строполило и макар оказаната му помощ умряло.

***

На близо десетсекундния запис се вижда мъж с военна униформа, само че без оръжие, който пуши цигара. Друг мъж отвън кадър споделя на съветски, наподобява на собствен приятел: " Снимай го ".

„ Слава на Украйна! ", отвръща украинецът и незабавно го пронизват патрони. Тогава индивидът зад камерата подмята: " Пукни, мръснико ".

" Знаем за това видео, оповестено в обществените мрежи, което демонстрира неучастващ в пердах украински боец, екзекутиран, както наподобява, от съветските въоръжени сили. Въз основа на прелиминарен разбор считаме, че видеото наподобява достоверно ", разяснява пред Агенция Франс Прес говорителка на Върховния комисариат.

***

Няколко десетки афганистанuи в заточение упорстват Берлин да усили напъните си за привличане на афганистанци в Германия, с цел да ги избави от режима на талибаните, заяви ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР